Go Forgot password? Remember me
USER PROFILE
ANDREA PANDULIS
European Business Database

ANDREA PANDULIS

Andrea Pandulis

Send enquiry


Contact details


Website: http://europeanbusinessdatabase.com
Phone: +359 885 526 234
EUBD-europeanbusinessdatabase

Follow us on FacebookFollow us on TwitterFollow us on LinkedInGoogle +


Overview


Profession: Consultant
Speciality: Business communication
Interests: Information brokerage , Digital marketing, B2B marketing

Location


Country: Bulgaria
Town: Sofia
ZIP/PostCode: 1517
Boulevard/Street: Jk Suhata reka
Street #: Todorini kukli
Building: 96
Entrance: E
Apartment: 22

About


      Уважаеми дами и господа, имам удоволствието да Ви представя          www.europeanbusinessdatabase.com

За проекта

"Европейска бизнес база данни" е иновативна и бързо развиваща се интерактивна бизнес платформа, създадена с цел да улеснявя установяването на контакт и ефективна комуникация между фирми от Европа и света. Платформата е разработена с цел преодоляване на езиковите бариери, стимулиране и подобряване на онлайн присъствието, увеличаване на продажбите и реализация на фирмените продукти и услуги.

Защо да създадете фирмен профил?

 

Като регистрирана фирма в "Европейска бизнес база данни", на първо място Вие ще увеличите допълнително експозицията на Вашата компания в интернет, което ще създаде нови възможности за развитието и отличното й представяне в света на бизнеса.

Ако настоящата Ви онлайн активност се свежда до стандартното – създали сте уеб сайт, който се обновява от време на време - можете да бъдете сигурни, че сте се „удавили” в най-дълбокия океан на Земята, наречен World Wide Web, и сайтът Ви, Вашата виртуална визитна картичка е изпаднал някъде на дъното, например стр. 102 в Гугъл.

Ние ще подобрим Вашата интернет репутация и ще Ви направим откриваеми за бъдещите Ви клиенти, партньори, които в този момент най-вероятно Ви търсят някъде из мрежата.

Като клиент на платформата, Вие ще можете да сърфирате и да се осведомявате за другите регистрирани в тази мрежа. Сами ще можете да инициирате установяване на плодотворни бизнес контакти, да се информирате за последните новини и оферти, да получавате важни съобщения и да ползвате още много други полезни опции.

Как работи?

Създаване на профил, за да представите своя бизнес

Създаването на корпоративен профил в "Европейска бизнес база данни" е още една възможност за насърчаване на Вашата дейност и популяризиране на марката, продуктите и услугите Ви по цял свят. Всичко, което трябва да направите е да се регистрирате, активирате акаунта си, да влезте в системата, и с помощта на нашата лесна администраторска платформа, която не изисква никакви технически познания, да създадете своето професионално представяне така, че да се откроите в очите на потенциалните партньори, които посещават или вече са регистрирани в ЕББД.

Основно предимство е, че без усилие можете да редактирате, актуализирате и обогатите съдържащата се информация по всяко време.

Вие определяте правилата тук!

Вашата фирмена електронна страница в "Европейска бизнес база данни" ще съдържа следните раздели:

Профил начало:

Tук можете да качите логото си и да предоставите детайли за Вашата фирма - име, вид, дейност, година на създаване и друга търговска информация законтакт, която считате, че е важно да споделите.

История на компанията:

За всички, които проявяват интерес, тук можете да изградите по-добра представа кой сте, как е възникнала Вашата бизнес идея и как се е развила към днешна дата. Също така можете да се похвалите със значимите постижения, съпътствали компанията Ви през годините и какви са плановете Ви за нея в близкото и далечно бъдеще. Собствениците на млади фирми с по-кратък бизнес път, могат да изберат да включат някаква лична история или да изтъкнат своя професионален опит в сферата.

Продукти и услуги:

Има специална страница добавена към Вашия профил, която Ви позволява да представите продуктите и услугите си по най-добрия възможен начин. В няколко лесни стъпки можете бързо да създадете и визуализирате Вашия продуктов каталог или опишете услугите, които предлагате.По този начин ще се увеличи броят на запитванията за оферти получени от по-далечни дестинации и пазари, на които все още не сте стъпили.

Новини и оферти:

Корпоративните новини са неразделна част от дейността на всяка компания затова ние, от "Европейска бизнес база данни", сме разработили специална страница, където можете да обявите откриване на новия офис, получаването на нов сертификат, пускането на нов продукт, стартирането на промоционална кампания и други новости.

Свободните работни места:

Намирането на качествен персонал често се оказва трудно, скъпо и поглъщащо много време предизвикателство. Секцията ЕИЧ АР обяви в "Европейска бизнес база данни" е идеалното място за провеждане на кампании за набиране на персонал, съкращаване на разходите по тях и пестене на време.

Фирмени награди:

Този раздел е посветен на славните моменти от историята на Вашия бизнес, когато сте получили признание за високите си постижения в сферата и сте удостоявани с награди за приноса си.

Фирмено видео:

Тук можете лесно да прикачите видео презентация на фирмата,реклами , интервюта и т.н.

Допълнителни функционалности на профила:

Абонамент за получаване на известия:

Екипът на "Европейска бизнес база данни", въведе тази функция за всички заинтересовани от намирането на повече, по-детайлна и скорошна информация за ново регистрираните фирми в бизнес сектора, текущи търговски оферти, предстоящи изложби и много други.Абонатите получатват известие директно в електронните си пощи всеки път, когато има новини около избраните теми.

Уеб изложения – това е нова услуга, предлагана от "Европейска бизнес база данни",която позволява на всяка регистрирана компания да промотира своите продукти и услуги в Интернет. Имате възможност да избирате между две форми на участие: пасивно – като посетител или активно – като изложител.

Като доставчик на услуги за насърчаване на бизнеса, "Европейска бизнес база данни" им аотговорността да Ви информира своевременно за текущи уеб изложения, където най-успелите в бизнеса ще бъдат представени на посетителите.

Необходима информация за регистрация:

Е-мейл за вход и регистрация; Парола; Име за контакт; Офис телефонен номер; Офис факс; Уеб сайт; Име на фирмата; Булстат; Държава; Град; Пощенски код; Адрес; Дейности; Услуги; Описание.

Необходима информация за отлично фирмено представяне:

За фирмата; История; Продукти; Услуги; Награди; Обяви; Човешки ресурси и обяви за работа; Фирмени новини; Запазени марки и лога; Фирмено видео; Фирмени връзки в други сайтове.

Запознайте се с демо акаунт на адрес:

http://europeanbusinessdatabase.com/companies/Active_Demo_Account

За да започнете, регистрирайте се на Английски език тук към фирмана рагистрация

Ние сме на Ваше разположение от Понеделник до Петък от 9:00 до 17:00 часа

Е-майл: [email protected]

Телефон: +359 885 526 234

+359 885 526 234
+359 885 526 234

Успех във всички бизнес начинания


European Business Database

Terms of service  |  Corporate  |  European Union   |  Hall of fame presence   |  Digital marketing  |  Eurostat  |   Sitemap
Copyright © 2016 Prohosting Ltd.
Follow us on FacebookFollow us on TwitterFollow us on LinkedInGoogle +Follow us on YouTube